Boston Dynamics'in Atlas Robotu İnsan Gibi Koşabiliyor! - Teknoloji ve Tasarım

Son Dakika

Home Top Ad

Reklam Alanı (Buraya Bakarlar)

Post Top Ad

Buraya Bakarlar (reklam)

14 Mayıs 2018 Pazartesi

Boston Dynamics'in Atlas Robotu İnsan Gibi Koşabiliyor!

Boston Dynamics'in robotlarına iki yeni özellik daha eklendi. Şirketin Atlas adlı robotu insan gibi koşabiliyor ve SpotMini ise kendi başına merdivenlerden inip çıkabiliyor.




Boston Dynamics, ürkütücü robot çalışmalarına yenilerini ekledi. Boston Dynamics'in geçtiğimiz Kasım ayında tanıtılan robot köpeği SpotMini, daha önce yayınlanan videoda kapıları açıp arkadaşına yol veriyordu. Şimdiyse SpotMini, hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan tamamen otonom şekilde merdivenleri inip çıkabiliyor. Boston Dynamics'in insansı robotu Atlas en son ters takla atabiliyordu. Atlas şimdi artık bir insan gibi koşabiliyor ve engellerin üzerinden atlayabiliyor. Atlas daha önce kapıları açabildiğini ve fiziksel darbelere karşı dayanıklı olduğunu kanıtlamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızdan sitemiz değil tamamen siz sorumlusunuz bunu asla unutmayın. Kimsesinin hakkında yalan yanlış bilgiler vermeyin, küfür etmeyin aşağılaşmayın, Zaten ben onları yayınlamam. Ama saklı tutarım herhangi bir yasal çerçevede kullanılması amaçlı... Ha bi de reklam yapmayın gözünüzü seveyim ....
Sevgilerle iyi yorumlar...

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Sayfalar